Volné pracovní místo  Stavbyvedoucí

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Požadujeme

Komunikativní absolvent/ka vysoké školy stavební se specializací na pozemní stavitelství, aktivní řidič (sk.B) s praxí alespoň 2-3 roky (junior) nebo delší (senior) na pozici stavbyvedoucího, schopný vedení vlastních zaměstnanců i spolupráce se subdodavatelskými firmami, který sám sebe považuje za špičkového odborníka, se zkušeností při vedení stavebních projektů v řádu desítek až stovek miliónů korun, samostatný, pečlivý a důsledný nejen při vedení výkaznictví a vyhodnocení celé stavby.
Znalost práce s PC (stavařské programy Buildpower, RTS, AutoCAD, příp. Excel, Word výhodou) na uživatelské úrovni podmínkou, znalost jazyků je též výhodou.

Nabízíme

Zázemí silné, perspektivní a prosperující české společnosti, přátelský pracovní kolektiv, motivační platové podmínky doplněné měsíčními prémiemi a doplňkovou roční prémií, nefinanční bonusy, příspěvky na stravování, mobilní telefon i k soukromým účelům, podporu dalšího vzdělávání, odborného i manažerského růstu. Bonus ve formě investičního životního pojištění od Kooperativa a.s.
Práce na HPP nebo ŽL.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Unistav a.s. Více na: použijte odpovědní formulář sekce „Kdo jsme“ a dále „Profil společnosti“ použijte odpovědní formulář

Místo práce: na projektech v rámci celé České republiky

Termín nástupu: září 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis v anglickém jazyce s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět