Volné pracovní místo  Stáž v oboru personalistika

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Naše společnost, DEKRA kvalifikace a poradenství s.r.o, je personálně poradenskou společností mezinárodního charakteru, s mateřskou společností v německém Stuttgartu. Nabízíme nejen klasické "HR služby" (typu recruitment, executive search, etc.), ale také služby nadstavbové, služby typu "Try and Hire", dočasné přidělení zaměstnanců apod.

Popis pracovní nabídky

Hledáš praxi v oboru HR? Pojď ji nasbírat k nám, do Dekra kvalifikace a poradenství s.r.o. Ukážeme ti, co tě jako budoucí personalistku čeká.

Tvoje náplň práce
  • získávání a výběr pracovníků
  • přihlašování pracovníků na příslušné státní organizace
  • zadávání dat do personálního programu PAMICA
  • připravování smluv pro zaměstnance
  • administrativní pomoc koordinátorovi

Nabízíme

Výsledek stáže u nás
  • zdokonalení komunikace nejen s potencionálními zaměstnanci
  • prohloubení organizačních schopností
  • osvojení práce v programu PAMICA a Excel

Vytěž z naši firmy vše, co se dá. 

Místo výkonu:
Türkova 1001/9 149 01 Praha 4
nebo
Matoušova 453/21,360 03, Liberec

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

V případě zájmu se budeme těšit na Tvoje CV na adresu: použijte odpovědní formulář nebo volejte použijte odpovědní formulář
Reakcí na tento inzerát na obsazení pozice dávám souhlas k tomu, aby společnost DEKRA kvalifikace a poradenství s.r.o., sídlem Türkova 1001/9, 149 01, Praha 4, (dále jen společnost), zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce (ukládání, úprava, vyhledávání, třídění, kombinování, likvidace a poskytování třetím osobám, jejichž totožnost je mi společnost povinna sdělit) v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou. Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich ochraně podle §12 a §21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.
 Zpět