Volné pracovní místo  Strojní mechanik CNC strojů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

Popis pracovní nabídky

Servis CNC strojů u zákazníka, případná montáž a demontáž strojů. Jejich zprovoznění, popřípadě nastavení (dle zkušeností a schopností uchazeče). Služební cesty v rámci ČR ale i zahraničí – Střední Evropa.

Požadujeme

Vyučen v oboru (může být nahrazeno prokazatelnou praxí).Praxe v opravách, nastavování či drobných úpravách CNC obráběcích strojů – zvláště pak od výrobců: TOS Varnsdorf, Fermat, SMTCL, TOS Kuřim, atd… – velkou výhodou. Časová flexibilita a ochota cestovat ve Středoevropském regionu. Manuální zručnost, ochotu učit se novým věcem, samostatnost
Cizí jazyk – AJ, NJ výhodou. ŘP – B.

Nabízíme

Zajímavé pracovní ohodnocení v závislosti na pracovních zkušenostech, firemní benefity, profesní rozvoj, možnost „svozů“ do centrály v Brně při práci na přípravě servisních zákroků v mateřské firmě, cestovné, diety, atd…

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost TDZ Servisní s.r.o. - ryze česká společnost, založená v roce 2012 jako dceřiná společnost českého výrobce kovoobráběcích strojů TDZ Turn zaměřená na oblast záručních a pozáručních oprav.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 11. 3. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět