Volné pracovní místo  Strojník – Zahradník

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Práce se zahradnickou a drobnou stavební mechanizací po celé ČR. Strojní vybavení: nakladače Kramer Allrad, štěpkovač Pezzolato (nesený za traktor) a Vermeer, malotraktor VIVID + příslušenství na obdělání půdy, mulčovač, podkop atd., pásová pařezová fréza Vermeer, drážkovač Vermeer, nákladní vůz Nisan + kontejnery, minibagr aj.

Požadujeme

Min. požadované vzdělání – vyučen. Platný profesní a strojní průkaz, praxi na mechanizaci pro zahradnické a zemní práce, základní znalost servisních prací, řidičský průkaz skupiny C, T, trestní bezúhonnost, spolehlivý a odpovědný přístup.

Nabízíme

Je pro Vás důležité pracovat ve stabilní firmě, která se může pochlubit svými výsledky, má schopný tým lidí a spravedlivé odměňování?
Nástupní platové ohodnocení: 15.000 – 18.000,- Kč čistého.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je zahradnická společnost OK GARDEN s.r.o., specializující se na realizaci sadových úprav pro veřejný sektor po celé ČR – městské a zámecké parky, biokoridory, aleje, biocentra, zeleň v intravilánu aj.

Místo práce: Čechy

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět":

Platnost inzerátu končí 13. 4. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět