Volné pracovní místo  Technický manager

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vedení a kontrola týmu techniků vč. mzdové agendy. Organizace práce servisu a pohotovostí. Nábory zaměstnanců. Řešení nákupu materiálu. Optimalizace procesů. Návrhy nových postupů ke zvýšení efektivnosti. Zpracovávání plánů, hodnocení. Pomoc při řešení vzniklých problémů a havárií. Spolupráce s facility managementem a vedením společnosti.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání technického směru. Dobrá znalost TZB a MaR podmínkou. Zkušenost s vedením týmu techniků. Čistý trestní rejstřík. Zdravotní způsobilost. Iniciativu, samostatnost a odpovědnost. Praxe na obdobné pozici. Řidičský průkaz sk. B. Znalost AJ výhodou. Perfektní znalost práce na PC a programů MS Office (Word, Excel, Outlook). Výborné komunikační schopni (slovem i písmem). Občasné služební cesty po ČR i mimo ČR.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti s 10ti letým působením na trhu. Zajímavé mzdové ohodnocení. Různorodou práci na vedoucí pozici s odpovídající odpovědností. Mobilní telefon, notebook, automobil. Pravidelná školení a pololetní hodnocení. Provizní systém odměn.

Místo práce: ČR - Praha

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Gravity Group – společnost pro správu majetku.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět