Volné pracovní místo  Technický prodejce - obchodní zástupce

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Samostatné, strategické a důsledné zpracovávání trhu v České republice – služební cesty po ČR. Péče o stávající zákazníky, oslovování a získávání nových zákazníků, prezentace prodávaných produktů, vypracovávání obchodních nabídek, zajištění řádného průběhu zakázek, sladění aktivit s prodejci ostatních produktů, vytváření prodejní podpory, účast na veletrzích atd., odpovědnost za dosažený obrat ve své prodejní oblasti, zpracování budgetu.

Požadujeme

Technické vzdělání (nejlépe strojní zaměření), dobré uživatelské znalosti MS Office (Word, Excel), znalost podnikových investic, znalost průmyslu, profesní zkušenosti, AJ nebo NJ, pozitivní přístup, motivace.

Nabízíme

Fixní mzdu, osobní ohodnocení, motivační provizní systém z uzavřených případů, firemní vozidlo pro soukromé použití, firemní laptop pro soukromé použití, firemní mobilní telefon pro soukromé použití, 5. týden dovolené navíc, stravenky, sicking days, příjemné pracovní prostředí a dobrý kolektiv.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: nejpozději 1.6.2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je prodejce procesních strojů a zařízení pro petrochemický, chemický, farmaceutický, potravinářský průmysl apod.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět