Volné pracovní místo  Technik – plynař/kompresorář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Technik realizuje a zajišťuje montážní, instalační a servisní činnost na plnicích a čerpacích stanicích, stavěných nebo dodávaných společností, se zaměřením na strojní vybavení, kompresní techniku a plynové/tlakové instalace.

Požadujeme

Minimálně SŠ vzdělání technického směru, schopnost dále se vzdělávat, schopnost podrobného seznámení s používanými technologiemi. ŘP sk.B. Předností je praxe, zkušenosti nebo předpoklady v oblastech: výroba, montáž, servis a opravy kompresní techniky, případně jiných strojních zařízení nebo čerpacích stanic, anglický jazyk.

Nabízíme

Práce ve velmi perspektivní oblasti, špičkové moderní technologie, odborný růst, široké možnosti uplatnění v dynamickém týmu. Práce na HPP.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost podnikající ve velmi perspektivní oblasti – čerpací stanice pro využití alternativních paliv v dopravě. Více na použijte odpovědní formulář Smyslem obsazení pracovní pozice je především efektivní posílení oblasti realizace zakázek a servisu dodávaných čerpacích stanic a zařízení.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět