Volné pracovní místo  TECHNIK BOZP, ENVIRO A ENERGIE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 8-21-223683. Hledáme TECHNIKA BOZP, ENVIRO A ENERGIE:<br/>Řídí systém EMS&EnMS, OHSAS, BOZP ve spolupráci s externím bezpečnostním technikem.<br/>Odpovídá za shodu ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001. <br/>Odpovídá za fungování externí odpadové společnosti.<br/>Navrhuje zlepšení v oblasti řízení systémů EMS&EnMS, OHSAS, BOZP.<br/>Provádí audity procesu se zaměřením na požadavky EMS&EnMS, OHSAS, BOZP a dále legislativní požadavky.<br/>Spolupracuje s externími konzultanty EMS&EnMS, OHSAS, BOZP a dále s vedoucími pracovníky společnosti při implementaci požadavků legislativy a norem ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001; při identifikaci nebezpečí, hodnocení rizik a navrhování opatření k jejich eliminaci nebo snížení; při evidenci pracovních úrazů, analýze příčin a stanovování nápravných opatření; při přípravě hlášení pracovních úrazů pro oblastní inspektorát práce.<br/>Schvaluje dokumentaci vztahující se k bezpečnosti a ochraně zdraví při práci a dále k životnímu prostředí a energiím.

Požadujeme

SŠ vzdělání<br/>Zkušenosti v oblasti BOZP ve výrobní společnosti podmínkou <br/>Znalost ISO norem<br/>Základní znalost AJ - občasná komunikace

Nabízíme

<ul>
<li> příspěvek na stravování </li>
<li> příspěvek na penzijní pojištění</li>
<li> pomoc s hledáním bydlením v regionu !</li>
<li> další vzdělávání </li>
<li> bezplatné kurzy AJ</li>
</ul>
 Zpět