Volné pracovní místo  Technik ekolog a vodohospodář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Správa a tvorba dokumentace v oblasti vodního hospodářství, havarijní připravenosti a chem. látek - provozní řády, havarijní plány, povodňové plány, povolení k vodním dílům a nakládání s vodami, interní dokumentace. Organizace, řízení a kontrola činností na úseku vodního hospodářství, zajišťování pravidelné údržby vodohospodářských zařízení, analýz znečištění apod. Sledování a vyhodnocování ukazatelů znečištění vod, navrhování opatření ke snížení znečištění OV. Ohlašování agendy vodního hospodářství (vypouštění OV). Havarijní připravenost – opatření k prevenci, realizaci a odstraňování důsledků havárie. Management chemických látek – správa a tvorba dokumentace, organizace, řízení a kontrola činností v oblasti nakládání s chem. látkami a směsmi. Hodnocení ekologické újmy. Komunikace a jednání s orgány státní správy ( ORP, ČIŽP, Správy povodí, KHS …). Spolupráce na vzdělávání zaměstnanců. Spolupráce na udržování a zlepšování EMS.

Požadujeme

SŠ/VŠ technického směru se zaměřením na chemii, ochranu životního prostředí (nejlépe vodní hospodářství, chemie a technologie ochrany prostředí, ekologie). Znalost technologií čištění odpadních vod. Znalost legislativy v oblasti vodního hospodářství, chemických látek a směsí a ostatních složek ŽP, orientace v EMS. Praxe v oboru ochrany ŽP, nejlépe vodohospodář s praxí nejméně 3 roky. Aktivní znalost práce na PC (Windows, MS Office, PowerPoint). Aktivní znalost AL nebo NJ. Samostatnost, flexibilita, spolehlivost, logické myšlení, týmový hráč, komunikační a organizační schopnosti. ŘP, sk. B.

Nabízíme

Odpovídající finanční ohodnocení, zázemí silné mezinárodní společnosti, práci na plný úvazek na dobu určitou, po zapracování možnost na dobu neurčitou, příjemný mladý kolektiv, možnost seberealizace, profesního růstu a dalšího vzdělávání, zaměstnanecké benefity (penzijní připojištění, mobilní telefon, dotované stravování v prostorách společnosti, týden dovolené nad rámec zákona).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je spolehlivý partner pro hutní podniky, výrobní a distribuční sféru dodávající druhotné suroviny.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: 1.1.2013


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět