Volné pracovní místo  TELEFONNÍ OPERÁTOR V CALLCENTRU V PÍSKU

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení

Popis pracovní nabídky

Hledáte-li práci, kde využijete své dobré komunikační dovednosti a chcete si zároveň plánovat svoji docházku a směny, obraťte se na nás a zašlete nám životopis na email použijte odpovědní formulář a ucházejte se o pozici telefonní operátor v callcentru v Písku. Jedná se o dlouhodobou spolupráci na zajímavých projektech aktivního telemarketingu.

Požadujeme

Min. 60 hodin měsíčně – z toho musí být jedna sobota, věk 18 let, příjemný hlasový projev bez vad řeči a uživatelskou znalost PC.

Nabízíme

Hodinovou sazbu 60Kč/hod + bonusy za objednávky, motivační odměňovací systém provizí, možnost plánování docházky a směn, vylepšení komunikačních dovedností, odborné zaškolení zdarma, možnost získání certifikátu, brigádu s možností přechodu na HPP, příjemné pracovní prostředí. Možnost nástupu IHNED.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost DomiCall, s.r.o., česká telemarketingová společnost, která pomáhá řešit marketingové kampaně našich klientů. Díky dlouhodobě získávaným zkušenostem našeho callcentra zajišťujeme maximální kvalitu a efektivitu služeb.

Místo práce: Písek

Termín nástupu: Ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět