Volné pracovní místo  Tlumočník/Překladatel – m/ž – i absolvent VŠ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Tlumočení porad a jednání vrcholového vedení, překlady písemností a občas i služební cesta jednak v rámci České republiky, protože máme pracoviště v rámci severních, východních a západních Čech, tak i někdy do Polska či Německa.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání - tato práce je vhodná i pro čerstvé absolventy VŠ. Perfektní znalost angličtiny a češtiny, německý a polský jazyk je výhodou. Znalost práce na PC v běžných kancelářských programech. Řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme

Zaškolení a další profesní a osobní rozvoj v souladu se zájmy uchazeče a potřebami firmy. Program zaměstnaneckých výhod. Mzda v rozmezí 23 000 – 30 000,- Kč.

Místo práce: Liberec

Termín nástupu: Duben 2009

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je jeden z největších výrobců drceného a těženého kameniva v České republice. Je součástí nadnárodní společnosti Anglo American se sídlem v Londýně.

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis do 31.3.2009 v českém a anglickém jazyce s průvodním dopisem a fotografií s uvedením názvu pozice a vysvětlením, proč se domníváte, že můžete uvedenou pozici zastávat.
 Zpět