Volné pracovní místo  Účetní se znalostí cizích jazyků | NOVÉ SSC Liberec

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 11-11-222154. Ovládáte kromě angličtiny španělštinu, italštinu, maďarštinu nebo polštinu? Čísla a finanční analýzy jsou pro Vás zábavou? Pokud máte zkušenosti na pozici finanční účetní a líbila by se Vám práce v mezinárodním kolektivu, ozvěte se nám.<br/>
<br/>Na pozici <br/>
<br/>ÚČETNÍ PRO SSC<br/>
<br/>Vaší náplní práce bude účtování materiálových a režijních faktur, dobropisů, záloh a interních dokladů. Budete připravovat platební návrhy a účtovat bankovní transakce, leasingy, zásoby a inventurní rozdíly a dlouhodobý majetek. Budete zpracovávat cestovní příkazy, spravovat kmenová data, komunikovat s dodavateli a sestavovat finanční výkazy. Dále budete připravovat přiznání k DPH i DPPO.

Požadujeme

Jako ideální kandidát byste měl mít alespoň SŠ ekonomického směru, znáte účetnictví, problematiku dlouhodobého majetku, DPH a DPPO. Měl byste mít alespoň 3 let praxe v oblasti účetnictví. Angličtinu byste měl ovládat na komunikativní úrovni a další jazyk alespoň na základní komunikativní úrovni. Výhodou pro Vás bude znalost celních předpisů a zahraničních účetních standardů, stejně jako výborná znalost práce s MS Excelem a SAPem.

Nabízíme

Nabídneme Vám:<ul>
<li> bonusový systém (beznemocnost, plnění cílů kvartálně atd.)</li>
<li> jazykové kurzy</li>
<li> motivační systém</li>
<li> 5 týdnů dovolené</li>
<li> závodní stravování</li>
<li> možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání</li>
</ul>
 Zpět