Volné pracovní místo  Vedoucí a manažer obchodní sítě

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Budování a rozvoj nového týmu - obchodní sítě. Realizace obchodní strategie společnosti v praxi. Aktivní komunikace a jednání se spolupracovníky nově tvořeného týmu - potenciálními partnery v rámci zajištění obchodní spolupráce, smluvních vztahů, obchodních podmínek, motivačních programů apod. Management prezentačních schůzek, školení a seminářů. Řízení porad a obchodních tréninků nově budovaného týmu. Přímá komunikace s nadřízeným ředitelem obchodní sítě. Časté služební cesty a účast na obchodních jednáních.

Požadujeme

Vzdělání min. SŠ. Praxe minimálně 5 let na středních a vyšších řídících článcích, zprostředkovatelské společnosti, obchodní společnosti). Obchodní dovednosti. Znalost práce s PC (znalost Office, Excel, PowerPoint, internet). Reprezentativní vystupování, aktivní přístup, časová flexibilita. Otevřená komunikace (komunikativní typ osobnosti). Odpovědnost a důslednost.

Nabízíme

Progresivní kariérní růst s reálnou možností vybudování prestižní pozice ve společnosti s dominantním postavením na trhu. Pracovní prostředí odpovídající pozici. Osobní podpora a řízení nadřízeným ředitelem obchodní sítě, včetně finanční podpory do začátku činnosti. Produktové, obchodní i osobnostní vzdělávání v rámci vlastní vzdělávací Akademie. Zásluhový systém odměňování odpovídající dané pozici. Typ pracovní smlouvy dohodou.

Místo práce: Karlovarský, Plzeňský, Ústecký, Liberecký, Jihočeský, Praha, Středočeský kraj, Královéhradecký, Pardubický, Vysočina

Termín nástupu: Květen/červen 2011

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je stabilní česká akciová společnost působící na trhu zprostředkování financí 15 let. V současné době je jedničkou na trhu. Obrat společnosti za poslední 3 roky činí 1 miliardu Kč ročně. Společnost působí na území celé České republiky, kde má 11 hlavních regionálních kanceláří a jim podřízených 60 strukturních regionálních kanceláří. Obchodní síť aktivních, smluvně vázaných obchodních zástupců čítá přes 60 tisíc osob. Hlavní filozofií společnosti je vzdělávání občanů v oblasti osobních a rodinných financí. Mimo zprostředkovatelskou činnost provozuje společnost síť 3 seminárních hotelů a 1 seminárního centra, ve kterých se konají základní semináře pro veřejnost, dále produktová a motivační školení. Společnost spolupracuje s renomovanými finančními institucemi a bankovními domy. V současné době expanduje do neobsazených regionů (okresů) po celé ČR.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět