Volné pracovní místo  Vedoucí Odboru hospodářské správy a evidence majetku Úřadu MČ Praha-Suchdol

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení Odboru hospodářské správy a obecního majetku Úřadu městské části Praha-Suchdol, evidence a správa veřejného majetku včetně realizace zakázek, autoprovoz, příprava a organizace údržby veřejných prostranství včetně zimní a letní údržby komunikací, řízení pracovní čety, organizace správy bytového hospodářství, práce s výpočetní technikou, odpovědnost za agendy odboru, komunikace s ostatními odbory, vedením městské části a občany.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání v bakalářském nebo magisterském programu nebo vyšší odborné vzdělání, praxe v oboru, znalost práce na PC (kancelářské programy, internet, ekonomické programy), ochota dále se vzdělávat, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, předpoklady pro práci s lidmi, znalost zadávání veřejných zakázek a problematiky hospodaření veřejných korporací výhodou. Další informace o výběrovém řízení jsou na webu: použijte odpovědní formulář sekce volná místa.

Nabízíme

Platové zařazení v 10. platové třídě dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., příloha 2, platový stupeň dle délky započitatelné praxe, osobní ohodnocení po zkušební době.
Zaměstnanecké benefity: stravenky, možnost příspěvku na penzijní připojištění.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Městská část Praha-Suchdol.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: červen 2015 příp. dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 15. 5. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět