Volné pracovní místo  VEDOUCÍ PLÁNOVÁNÍ VÝROBY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Komplexní řízení termínů zakázek, sledování jejich průběhu, na základě tohoto stanovování termínových plánů pro přípravu výroby, zajištění materiálu a výrobních termínů<BR>- Zejména na základě výrobních kapacit v souladu s dohodami pro jednotlivé zákazníky stanovení startovních termínů a priority v disponování a ve výrobě.<BR>- Denní provádění zaplánování jednotlivých výrobních zakázek a distribuce pracovních plánů na jednotlivá výrobní střediska.<BR>- Kontrola zpracování naplánované výroby na střediscích<BR>- Sledování kapacity ve výrobě - jejich optimalizace pro výrobu<BR>- Z kapacitních důvodů zadávání požadavků nákupnímu oddělení na zajištění práce v kooperaci<BR>- Elektronické zpracování a vyhodnocování dat, sleujících stav jednotlivých skladů a provádějí souvisejících naskladňování a vyskladňování včetě komunikace a předávání informací mezi vedoucími středisek <BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ/VŠ strojírenského směru – obor řízení výroby příp. technologie<BR>- Aktvní znalost NJ – výhodou<BR>- Uživatelská znalost práce na PC (MS Office)<BR>- Znalost technických výkresů a systémů plánování a řízení výroby <BR>- Praxe na obdobné pozici 3 roky a více<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Stabilní práce se stabilně vzrůstajícím platovým ohodnocením 2x do roka<BR>- Příspěvky na stravování<BR>- Služební teefon po zkušební době<BR>- Pracovní doba pravidelná po-pá s pružným počátkem 6-8 hod a koncem 15-17 hod <BR>- Nástup možný ihned<BR>- Místo výkonu práce: Rosice u Brna <BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2040
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět