Volné pracovní místo  Vedoucí referetátu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Popis pozice:<BR>* Znalost účtování o pohledávkách, závazcích, penězích, ceninách, <BR> vkladových a úvěrových účtech včetně sledování účetní a daňové legislativy<BR> za tuto oblast<BR>* Znalost finančních instrumentů v oblasti měnových rizik, finančních <BR> ukazatelů apod.<BR>* Příprava a aktualizace plánu CF včetně plánu finančního výsledku<BR>* Zajišťování pravidelného reportingu za příslušné oblasti<BR>* Spolupráce s auditory a Centrem sdílených služeb pro oblast finančních <BR> služeb a reportingu<BR>* Zodpovědnost za oblast ostatních finančních služeb - pokladna, agenda <BR> služebních cest<BR>* Úzká spolupráce s ostatními útvary společnosti, zejména s právním <BR> oddělením<BR>* Účast na všech projektech za oblast finančních služeb a reportingu<BR><BR>Požadovaný profil:<BR><BR>* VŠ ekonomického směru<BR>* odborná praxe min. 5 let v účetní oblasti<BR>* znalost účetních operací (České účetní standardy) podmínkou<BR>* zkušenost na obdobné vedoucí pozici výhodou<BR>* plynulá znalost AJ slovem i písmem!!!<BR>* praktické zkušenosti se SAP výhodou<BR>* vysoké pracovní nasazení<BR>* výborné komunikační a řídící schopnosti<BR>* samostatnost a orientace na cíl <BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>* samostatnou a zodpovědnou práci<BR>* motivující platové ohodnocení a celou škálu benefitů<BR>* vzdělávací a tréninkové programy
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3257
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět