Volné pracovní místo  Vedoucí servisního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Řízení servisního oddělení a vedení týmu lidí v servisním oddělení. Příprava, návrh a realizace obchodního servisního plánu pro kalendářní rok. Nastavení a kontrola dodržování procesů servisního oddělení. Komunikace se zákazníky.

Požadujeme

Technicky zdatného pracovníka, min. SŠ technického směru výhodou / VŠ výhodou, znalost AJ, řidičský průkaz sk. B, uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, PowerPoint), technické programy výhodou (Auto CAD, MS Project..), čistý trestní rejstřík, schopnost vést tým, spolehlivost, loajalita, komunikativnost, důslednost, přesnost, logické a kombinační schopnosti, schopnost samostatné práce, zodpovědnost, organizační schopnosti, analytické myšlení.

Nabízíme

Zázemí neustále se rozvíjející firmy s velmi dobrým postavením na trhu. Práce v příjemném prostředí naší nové provozovny v Kuřimi.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o. zabývající se prodejem a servisem kovoobráběcích strojů, dodávkou strojů na klíč a automatizací.

Místo práce: Kuřim

Termín nástupu: Možný ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 14. 2. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět