Volné pracovní místo  Všestranný vedoucí obchodního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vedení provozu obchodního oddělení, přehledné vedení zakázek, komunikace se zákazníky, zpracování cenových nabídek. Nepravidelná spolupráce při zaměřování na stavbě a při realizaci zakázky. Spolupráce na provozu pobočky, zásobování a vedení skladu. Komunikace: telefonicky, email, fax na velmi dobré úrovni.Zařazení v týmu: pracovník bude vedoucí týmu obchodního oddělení firmy.

Požadujeme

SŠ / VŠ vzdělání, optimálně technického či ekonomického zaměření.
Technickou, obchodní a fyzickou zdatnost na dobré úrovni (umět popsat výrobek a jeho součásti, umět výrobek prodat-popsat jeho přednosti, umět vyrazit do terénu, vylézt na žebřík a zaměřit prosklení). Samostatnost a spolehlivost v práci, dovednost smysluplně komunikovat se spolupracovníky, dovednost převzít odpovědnost za dodržení svých termínů i výsledků.
ŘP skupiny B. Komunikační znalost AJ/NJ je výhodou. Dovednost mít uspokojení a radost ze své práce.

Nabízíme

Pracovní samostatnost v živé, akční a stabilní firmě, o jejíž služby a výrobky je zájem, která má dobře vybavené zázemí a rozvíjí se. Podporu profesního i osobního růstu, rozvíjející pracovní prostředí. Dobré ocenění za dobrou práci. Hrubá mzda se bude pohybovat od 26 do 31.000,-.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je středně velká česká moderní firma s rodinným managementem a vedením. Navrhuje, vyrábí a montuje střešní okna, ateliérová prosklení a střešní výstupy. Firma, založená v roce 1989, chce v oblasti střešního prosklení nabízet zajímavá řešení s vysokou užitnou hodnotou. Při realizacích spolupracují s architekty, projektanty, stavebníky i ústavy památkové péče.

Místo práce: Praha 4

Termín nástupu: Duben 2009

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět