Volné pracovní místo  Zámečník - montér

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení
Hrubá mzda 30 000–50 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Hledáme na pozici řemeslně zručného, spolehlivého a obecně šikovného člověka, který si umí poradit, který umí číst výkresy, který si dokáže nařezat na pile materiál, dokáže jej svařit, obrousit a připravit k transportu do lakovny. Náplní práce nejsou jen zámečnické práce, ale i práce montážní a vývojové. Vše je provozováno v moderních prostorách výrobní haly pro výrobu obytných vozidel KRS.

Nabízíme

Nabízíme práci na plný úvazek v jednosměnném provozu v úplně nově vybudové hale s pracovní dobou od 6:15 - 15:00 hod. Požadujeme smysl pro pořádech, zodpovědnost a chuť pracovat.
Nástupní plat nabízíme ve složené hrubé mzdě od 30.000/měsíc. Přispíváme na dopravu do zaměstnání až 6.tis/měs, dále přispíváme na důchodové spoření do výše 3000/měs a umíme nabídnout například benefet v podobě zapůjčení obytného vozu na rodinnou dovolenou. Firemní eventy a teambuildingové akce v průběhu roku nám též nejsou cizí.
Pokud se rozhodnete s námi tvořit historii značky KRS, ozvěte se nám a dohodněte si s námi pohovor. Nastoupit můžete ihned.

Vhodné pro

Uprchlíky z Ukrajiny

Máte zájem o nabídku Zámečník - montér?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Kateřina Krsová z KPS Automobile s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Zámečník - montér

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět