Volné pracovní místo  ZÁMEČNÍK - SVÁŘEČ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Úprava modulů a redakčního systému Wordpress a nasazování systému do provozu, programátorské zásahy do vybraných e-shopů a databází.

Požadujeme

Odborná příprava a certifikáty: Nejvhodnější přípravu pro tuto pozici poskytuje střední vzdělání s výučním listem v oboru zámečník, nástrojař a jiné střední vzdělání s výučním listem ve skupině oborů strojírenství a strojírenská výroba. Svářečský průkaz CO2 .
Odborné znalosti: Pro výkon této typové pozice jsou obvykle požadovány teoretické znalosti z těchto oblastí: bezpečnost práce, technické kreslení ve strojírenství a v kovovýrobě, kovové materiály a slitiny a jejich vlastnosti (např. tvrdost, pružnost, houževnatost aj.), strojní součásti a polotovary a jejich parametry (rozměry, jakost povrchu aj.), technologie svařování kovů.
Odborné dovednosti: Pro výkon této typové pozice jsou obvykle požadovány tyto praktické dovednosti: Svařování kovů. Úprava a sestavování částí svařenců do celků, jejich spojování stehováním a příprava pro svařování. Seřizování, ošetřování a údržba svařovacích zařízení. Obsluha zařízení pro různé druhy svařování. Volba postupu práce, zařízení, přípravků, nástrojů, elektrod, přídavných materiálů a pomůcek pro svařování. Orientace v normách a v technických podkladech pro svařování.
Odborná praxe: Pro nabízenou pozici je předchozí praxe ve stejném nebo podobném oboru nutností.

Nabízíme

Stálé zaměstnání u silné nadnárodní společnosti, příjemné pracovní prostředí, vstřícný pracovní kolektiv. Zajištění potřebných pracovních pomůcek, pracovního oděvu a obuvi je samozřejmostí, stejně tak důkladné zaškolení. Bezplatně zaměstnavatel obnovuje potřebná svářečská oprávnění. Zaměstnanecké bonusy – dotované závodní stravování (denně na výběr z 8 jídel), příspěvek na dopravu, penzijní připojištění, 5 týdnů dovolené, 13. a 14. plat při dobrých hospodářských výsledcích společnosti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Schwarzmueller s.r.o. - nadnárodní společnost pro výrobu, prodej a servis užitkových vozidel – přívěsů, návěsů, nástaveb. Společnost patří celoevropsky k nejúspěšnějším ve své oblasti, nabízí nejširší portfolio produktů.

Místo práce: Žebrák

Termín nástupu: Ihned, dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět