Volné pracovní místo  Aplikační inženýr/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Josefa Šavla 1271/12, Ostrava - Mariánské Hory, 709 00 Ostrava 9

1. kontakt e-mailem: použijte odpovědní formulář

Pracovní náplň: technická podpora zkazníkům při výběru a implementaci bezdrátových modulů a zařízení, návrh technického řešení pro zákazníky, konfigurace zařízení, technická podpora obch.týmu, diagnostika reklamovaných zařízení.

Požadujeme: SŠ vzdělání elektrotechnického zaměření, teoretické znalosti GSM, GPS, Bluetooth, TCP/IP, teoretická znalost anténních prvků, práce na PC na úrovni pokročilého uživatele, aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem na úrovni B2 nebo vyšší, řidičský průkaz sk. B, praxi v řízení osobních vozidel, orientace na zákazníka a prezentační dovednosti, komunikativnost, flexibilita, spolehlivost a vysoké pracovní nasazení, ochotu a potenciál pro učení se nových věcí.

Výhodou: VŠ vzdělání v oboru telekomunikační technika, mikroelektronika, praktické zkušenosti s M2M GSM, GPS, Bluetooth a s programováním v Java, znalost problematiky LAN sítí a konfigurace aktivních prvků.

Nabízíme: Samostatnou tvůrčí práci v příjemném kolektivu, odborná školení u výrobců v zahraničí, možnost kariérního růstu, motivační ohodnocení. Nástup možný ihned.

Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na životní kapitálové pojištění/důchodové připojištění 1 350 Kč měsíčně, pololetní a vánoční odměny, stravenky. Služební notebook a mobilní telefon.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016
 Zpět