Volné pracovní místo  asistent/asistentka vedení společnosti

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 18 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu: Pražská č.p. 657
Benátky nad Jizerou II
pracovní náplň: komunikace s obchodními partnery, koordinace a příprava schůzek, správa kontaktů společnosti, zajištění firemních akcí a prezentací společnosti, spolupráce s obchodním oddělením na zpracování nabídeka výběrových řízení, komunikace se zahraničními partnery a zákazníky, samostatné plnění operativních úkolů a projektů, zajištění překladů
Požafujeme: min. SV nejlépe v ekonomickém směru, pokročilá znalost AJ nebo NJ, velmi dobrá znalost na PC (aktivní uživatelská znalost MS Office), schopnost řídit a plánovat práci, vynikající komunikační dovednosti, příjemné vystupování, výborné organizační schopnosti a zkušenost s organizováním, vysokou zodpovědnost a pracovní nasazení, schopnost empatie, trpělivost, odolnost vůči stresu, samostatnost, loajalitu k firmě a aktivní přístup k práci (časová flexibilita). ŘP sk. B, Praxe na pozici výhodou.
Nabízíme: zázemí stabilní společnosti a příjemné pracovní prostředí, mobilní telefon, možnost seberealizace, 5 týdnů dovolené, stravenky a příspěvek na penzijmní pojištění.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 2.10.2015
 Zpět