Volné pracovní místo  Asistent/ka služby Chráněné bydlení - pracovník v sociálních službách

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 12 000–15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Praha
Prvotní kontakt: email - použijte odpovědní formulář - zaslat svůj životopis a motivační dopis na uvedenou adresu.Uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru na základě posouzení zaslaného životopisu a motivačního dopisu.
Výpis z rejstříku trestů
Vzdělání - dle zákona č.108/2006 Sb. - min. SŠ vzdělání v oblasti sociální práce, sociální nebo speciální pedagogiky, přip. kurz pracovníka v sociálních službách min. 150h.
Další požadavky - schopnost samostatné i týmové práce, metodické myšlení a schopnosti individuálního plánování, komunikační dovednosti, spolehlivost a dochvilnost, vlastní aktivitu, psychickou odolnost, flexibilitu, ochotu pracovat i o víkendech, práce s dokumentací služby, základy práce na PC, zkušenost s prací s lidmi s mentálním znevýhodněním a doporučení od předešlých zeměstnavatelů výhodou
Výhody - 6 týdnů dovolené, příspěvek na stravu (stravenky), další vzdělání v oboru, metodické vedení/odborný růst, tvůrčí práci v týmu asistentů, pracovní doba převážně v odpoledních hodinách a o víkendech, nástup dohodou na 1 rok s možností prodloužení. Nástup dle dohody, pracovníky hledáme průběžně.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2016 do 30.4.2017
 Zpět