Volné pracovní místo  Chovatel/ka zvířat

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 11 840–17 830 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: ZOO Ostrava, Michálkovická 197, Slezská Ostrava

Přihlášky s životopisem, prosím zasílejte nejpozději do 27.10.2016 do 15:00 hodin.na e-mailovou adresu použijte odpovědní formulář Termín výběrového řízení je 31.10.2016 v 9:00 hodin v Zoo Ostrava. Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech. První kolo je formou písemného testu. Uchazeč si zvolí 1 ze 3 typů testů se zaměřením na: teraristiku, chov ptáků nebo chov savců. Po vyhodnocení a vyzvání uchazečů bude následovat druhé ústní kolo výběrového řízení.
V případě nesplnění požadavků na vzdělání a způsobilost si s ohledem na časové možnosti vyhrazujeme právo na takovéto přihlášky nereagovat!

S ohledem na vysokou odbornou náročnost a práci s ohroženými druhy živočichů požadujeme flexibilitu, vysoké nasazení a schopnost pracovat v pracovních kolektivech, dále vyžadujeme respekt ke zkušenostem služebně starších zaměstnanců a nadřízených. Jedná se o fyzicky náročnější práci. Pracovní doba zohledňuje nutnost trvalé péče o zvířata (zahrnuje tedy víkendy a státní svátky) a je různá během roku (7,8 nebo 9 hod.) Požadujeme středoškolské vzdělání s maturitou, vystudované obory blízké jsou výhodou (speciální chovy, škola veterinární, zemědělská aj.), výhodou jsou i vlastní chovatelské zkušenosti, nutná je základní orientace v problematice.

Zaměstnanecké výhody:
Týden dovolené navíc (5 týdnů), zajištěno stravování v rámci ZOO, příspěvek zaměstnavatele na stravování, odměny při dlouhodobých pracovních výročích, výhody pro blízké v rámci nejbližší rodiny, odborný a profesní růst, možnost zdarma získat referenční zkoušky pro řízení služebních vozidel, možnost reprezentovat ZOO na odborných mítincích v ČR i v zahraničí, stejnokrojové vybavení.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016 do 1.11.2017
 Zpět