Volné pracovní místo  Elektronik/čka údržby

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 16 900–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: Hedvikov 1.
Požadavky: minimálně vyučen v oboru elektro slaboproud, vyhlášku č.50/78 Sb., min. § 5, praxe v oboru výhodou. Dále znalost čtení elektrodokumentace, znalost elektro-hydrauliky a elektro-pneumatiky-výhodou, flexibilitu a schopnost učit se novým věcem, ochotu pracovat ve směnném provozu.
Nabízíme: možnost kariérního postupu, výplatu pravidelně a včas, 5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu (od vzdálenosti 15 km), telefonování za zvýhodněný tarif, závodní lékař v areálu firmy, závodní jídelnu a příspěvek na stravování, permanentku na tenisové kurty, příspěvek na pojištění odpovědnosti za škodu (po odpracování 12 měsíců), věrnostní odměny, možnost ubytování.
Kontakt: životopis e-mailem na použijte odpovědní formulář nebo použijte odpovědní formulář poštou na Personální oddělení KOVOLIS HEDVIKOV a.s., Hedvikov 1, 538 43 Třemošnice nebo doručit osobně po domluvení schůzky se Zuzanou Pošíkovou, tel. použijte odpovědní formulář nebo použijte odpovědní formulář nebo s Libuší Veselou, tel. použijte odpovědní formulář nebo použijte odpovědní formulář .

Požadované dovednosti

  • Činnosti dle vyhlášky 50/78 Sb. - pracovník znalý dle §5 vyhl. 50/78 Sb.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Čtyřsměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2017 do 31.3.2017
 Zpět