Volné pracovní místo  Finanční analytik

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 22 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Podmínkou: VŠ s ekonomickým zaměřením, podnikové finance a účetnictví výhodou, pozice vhodná i pro absolventy, praxe v oblasti podnikových financí vítána, ale není vyžadována.
Náplň práce: práce s účetními výkazy, příprava a zpracování podkladů pro provádění finančních analýz a prognóz pro potřeby organizace, příprava a zpracování podkladů pro komunikaci se sektorem bankovnictví, pojišťovnictví a ostatními finančními subjekty, kontrola nových i stávajících financovaných projektů, tj. nastavení cash flow, kontrola pravidelného splácení, dodržování pravidelného dokládání výkazů apod.
Požadujeme: znalost MS Office (Excel, Word, Outlook, internet) na uživatelské úrovni, AJ (další jazyk, dovednosti vítány), komunikativnost, samostatnost, pečlivost, odpovědnost, flexibilita a iniciativa, organizační schopnosti, vysoké pracovní nasazení a aktivní přístup k zadaným úkolům, pozitivní přístup k řešení problémů.
Nabízíme: odpovídající platové ohodnocení, možnost odborného a kariérního růstu, firemní benefity, práci v přátelském a příjemném prostředí.
Nástup: říjen 2015, následné prodloužení na dobu neurčitou.
V případě vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení nám zašlete svůj strukturovaný životopis a motivační dopis. Pokud bude váš profil odpovídat nárokům kladeným na pracovní pozici, budeme vás kontaktovat.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Benefity

  • Jiné výhody - příspěvek na penzijní připojištění, bezplatné jazykové kurzy
  • Podnikové stravování

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 7.10.2015 do 30.9.2016
 Zpět