Volné pracovní místo  Head of People Operations

Lokalita Praha
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 444 200 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

KONTAKT - Veronica Orsini, e-mail: použijte odpovědní formulář


Strategické plánování:

sladit operační strategie lidí s posláním a cíli společnosti, poradenství v oblasti organizačního rozvoje a kultury. Akvizice a řízení talentů: Vést globální nábor, implementovat strategie udržení a řídit onboarding, s účelem zajistit různorodý a inkluzivní pracovní kolektiv.


Rozvoj zaměstnanců:

Navrhovat programy pro kariérní růst, propagovat průběžné vzdělávání a řidit procesy kontroly výkonu za účelem podpory vysokého výkonu.


potřebné dovednosti:

více než 10 let zkušeností na vedoucích pozicích v oblasti lidských zdrojů v technologickém sektoru, ideálně v globálním prostředí, přičemž investice do private equity jsou výhodou. - Vedení široké škály funkcí v rámci HR včetně HRBP, TA, WPO, Comp&Ben a HROps - Prokázat úspěšnou historii vytváření a provádění proceů v HR a Talent strategií, které přispívají k obchodnímu úspěchu. Zkušenosti se spouštěním a vylepšováním iniciativ v oblasti řízení talentů, včetně plánování pracovních sil, řízení výkonu a plánování nástupnictví. Výjimečné interpersonální a komunikační schopnosti pro motivaci různorodého globálního týmu. - Důkladné pochopení osvědčených postupů v oblasti lidských zdrojů, zákonů o zaměstnanosti a standardů dodržování předpisů. - Řízení vztahů se zaměstnanci a implementace strategií pro zvýšení angažovanosti a produktivity

  • Zvyšování provozní efektivity v HR oblasti, zaměření na efektivitu a zkušenosti zaměstnanců při řízení nákladů - v této roli bude rovněž zásadní zajistit soulad s regulačními požadavky a využít analýzy HR pro informování strategií. - prokázaná schopnost vést v časech změn.


Angličtina: C1 - C2

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 3.5.2024

Máte zájem o nabídku Head of People Operations?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Veronica Orsini z Global People CZ s.r.o.

Aktualizováno před 4 dny

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Head of People Operations

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět