Volné pracovní místo  Hypotéční, Úvěrový a Finanční specialista

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

z: 24.10.2016 a: 22.12.2016 Požadavky: úplné SŠ vzdělání s maturitou a vyšší. Dokonalou znalost českého jazyka, znalost práce s PC, ŘP sk. B, zodpovědnost, sebeovládání, sebeuvědomění, empatie, iniciativnost, sebedůvěra, cílevědomost, rozhodnost a schopnost práce v týmu.
Přehled o nabízené pozici na použijte odpovědní formulář
Náplň práce: zpracování požadavků klienta, telefonický a osobní kontakt s klientem, modelace a představení úvěrových, finančních a pojistných produktů. Správa a servis stávající klientely.
Nabízím: dvousložkový plat od 25 000,- Kč hrubého, po zaučení + čtvrtletní prémie a další finanční odměny, časová flexibilita, smysluplnou a z dlouhodobého hlediska stabilní práci. Budování kariéry, školení a osobní rozvoj pod dohledem zkušeného manažera skupiny s dlouholetou praxí to vše na náklady firmy.Stabilní a pravidelný příjem bez horní hranice výdělku. Příjemný kolektiv schopných a úspěšných spolupracovníků. Zázemí, podporu a benefity největší pojišťovny na trhu (Česká pojišťovna a.s.). Možnost spolupráce na dohodu o obchodním zastoupení pod Českou pojišťovnou = vyšší výdělky a benefity.
Kontakt: telefonicky: použijte odpovědní formulář , písemně na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.2.2017
 Zpět