Volné pracovní místo  Inspektor/inspektorka BOZP (zdvihací zařízení)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 17 100 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Podrobné informace k vyhlášení výběrového řízení na služební místo inspektora BOZP (zdvihací zařízení) Oblastního inspektorátu práce pro Plzeňský kraj a Karlovarský kraj se sídlem v Plzni jsou uvedeny zde:

použijte odpovědní formulář

Pracovněprávní vztah: služební poměr, plný úvazek
Minimální stupeň vzdělání: vyšší odborné vzdělání
Předpokládaný nástup do služby: 1. 3. 2017
Místem výkonu služby je město Plzeň
Služební místo je zařazeno dle Přílohy č. 1 k zák. 234/2014 Sb. do 10. platové třídy, nástupní plat = platová třída 10 / platový stupeň 1 = 17.100,- Kč (po složení úřednické zkoušky platový stupeň dle započtené praxe) + zvláštní příplatek 800,- Kč, tj. celkem 17.900,-

Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 7. 2. 2017 včetně, tj. v této lhůtě zaslané generálnímu inspektorovi Státního úřadu inspekce práce prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu: Státní úřad inspekce práce, Kolářská 451/13, 746 01 Opava nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě se zaručeným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu použijte odpovědní formulář nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky (ID datové schránky: cmwaazf).
Obálka, resp. datová zpráva obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotvírat" a slovy "Výběrové řízení č. j. 357/1.10/17 na služební místo inspektora BOZP (zdvihací zařízení) Oblastního inspektorátu práce pro Plzeňský a Karlovarský kraj se sídlem v Plzni".
S případnými dotazy se lze obracet na adresu použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2017
 Zpět