Volné pracovní místo  IT, SPRÁVCE/SPRÁVKYNĚ POČÍTAČOVÝCH SÍTÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

POŽADAVKY: min. SŠ vzdělání technického (IT) směru; znalost LAN, WAN sítí a jejich komponentů; znalost Mikrotik; znalost MS WIN XP/W7/W10 na úrovni administrátora, dobrá znalost HW; min. základní znalost OS Linux jako serveru malé sítě; profesní praxe v oboru; znalost AJ na úrovni čtení dokumentace (vyšší výhodou); řidičský průkaz sk. B.
PRACOVNÍ NÁPLŇ: kompletní správa LAN, WAN sítí zákazníků; instalace a servis PC a periferií; instalace a správa WIN (příp. Linux) serveru; servisní zásahy u zákazníků (vzdáleně i v lokalitě); technická podpora; spoluúčast na rozvojových projektech společnosti.
DALŠÍ PŘEDPOKLADY: samostatnost a spolehlivost; schopnost pracovat v týmu; pečlivost a zodpovědnost; komunikativní schopnosti; reprezentativní vystupování).
ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: různorodou práci v oboru IT, možnost odborného růstu, přátelské pracovní prostředí, motivující finanční ohodnocení, firemní benefity, možnost práce z domu, příspěvek na stravování.
Přihlášky a strukturovaný životopis zaslat na e-mail použijte odpovědní formulář Více informací na použijte odpovědní formulář
NEKONTAKTOVAT TELEFONEM.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.1.2016
 Zpět