Volné pracovní místo  KONSTRUKTÉR/-KA JUNIOR

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 18 000–22 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Jaká práce Vás na této pozici čeká: tvorba 3D modelů a 2D výkresové dokumentace; konstrukční výpočty; tvorba plánů kvality, návrhů návodů a další technické dokumentace; tvorba technické specifikace pro objednání materiálů a příslušenství; spolupráce při technickém posouzení neshodných výrobků; provádění změnových řízení konstrukční dokumentace; technické posouzení a schvalování odchylek od kusovníku; kontrola úplnosti dodané dokumentace zákazníkem, včetně její evidence a překladu.

Co od Vás zaměstnavatel očekává: min. ÚSO vzdělání s maturitou v oboru strojírenství nebo adekvátní praxe; základní znalost AJ - překlady dokumentace se slovníkem; technické myšlení; nadšení pro strojařinu a ochota neustále se vzdělávat a rozšiřovat si obzory.

Co Vám může zaměstnavatel nabídnout: práci v ryze české firmě s 1 majitelem a více než 130 letou tradicí; získání potřebné praxe po absolvování školy; individuální zaškolení (nikdy v tom nebudete sami!); osobní a kariérní rozvoj; přátelský pracovní kolektiv; pružnou pracovní dobu; zajímavé benefity, z kterých si vybere opravdu každý (5 týdnů dovolené, závodní jídelna s obědy od 25 Kč, studium cizích jazyků, placené dny volna navíc při svatbě, pohřbu, narození dítěte apod., firemní ubytovna, podpora sportovních aktivit, sponzoring týmu ve Vaší obci, firemní akce - sportovní, kulturní, zážitkové, penzijní připojištění, životní pojištění a mnoho dalšího).

Jedná se o pozici v týmu cca 20 konstruktérů a vývojářů na technickém úseku v kanceláři typu open space umístěné v nově zrekonstruované administrativní budově s nádherným výhledem.

Kontakt - Mgr. Blažková Hana, tel.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 12.7.2016
 Zpět