Volné pracovní místo  KOORDINÁTOR -KA INDIVIDUÁLNÍHO PLÁNOVÁNÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 12 840–19 310 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SŠ s maturitou při splnění podmínek uvedených v ustanovení §116 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zdravotní způsobilost, způsobilost k právním úkonům, občanská a trestní bezúhonost, ŘP sk. B - aktivní řidič. Výhodou: praxe min. 2 roky na obdobné pozici, výborná uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Excel, Word, Internet), výborné komunikační dovednosti, praxe se stejnou cílovou skupinou.
Osobnostní předpoklady: sociální cítění, empatie, asertivní jednání, samostatnost, spolehlivost, cílevědomost, aktivní přístup k práci, vysoké pracovní nasazení, zájem o další vzdělávání, pozitivní a respektující přístup k lidem se zdravotním postižením.
Plat: 8. platová třída (stupeň dle praxe - rozmezí od 12 840 Kč do 19 310 Kč), po uplynutí zkušební doby osobní ohodnocení, příplatek za vedení, odborné vzdělávání, příspěvek na stravování, plný úvazek na dobu určitou - 1 rok s možností přechodu na dobu neurčitou, pružná pracovní doba, nástup možný ihned nebo dle dohody, pracoviště: Dolní Životice, Zámecká 1.
Náplň práce: Činnost spojená s vykonáváním práce pracovníka v sociálních službách tzn. vykonává základní výchovnou nepedagogickou činnost tj. přímá péče u klientů, koordinuje práci ostatních v procesu individuálního plánování směrem k jednotlivým klientům na určené komunitě, aktivně vyhledává vhodné způsoby podpory klientů a spolupracuje na zpracování metodických materiálů služby se sociálním pracovníkem.
KO: Bc. Petr Surovka, tel. č. použijte odpovědní formulář . Přihláška musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, místo trvalého pobytu, kontaktní adresu pokud není shodná, státní příslušnost, telefonické a e-mailové spojení, datum a podpis.
K přihlášce uchazeč/ka připojí: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech, dovednostech, získaných oprávněních a certifikátech, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, kopii výpisu z rejstříku trestu ne starší než tři měsíce (lze nahradit čestným prohlášením a doložit až dodatečně), kopii zdravotního průkazu, podepsané prohlášení uchazeče v následujícím znění: "Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení, dávám ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, souhlas s jejich zpracováním." Jméno, příjmení, datum narození a vlastnoruční podpis. Způsob a místo podání přihlášky: poštou nebo osobně na adrese: Zámek Dolní Životice, příspěvková organizace, Zámecká 1, 747 56 (kancelář podatelny) Na obálku uveďte "Neotvírat, výběrové řízení č. 4/2016". Lhůta pro podání přihlášek: 21.2.2017 do 12:00 hodin. Přihlášky doručené po stanovené lhůtě budou vyřazeny a skartovány. Harmonogram výběru uchazeče: 1. kolo - hodnocení písemných nabídek hodnotící komisí, 2. kolo - osobní pohovory s vybranými uchazeči dne 24.2.2017. O postupu do 2. kola výběrového řízení budou informováni pouze vybraní uchazeči, a to telefonickou nebo elektronickou formou. Pokud nebude v přihlášce vyžádáno vrácení osobních materiálů, budou ihned po skončení výběrového řízení skartovány. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.5.2017
 Zpět