Volné pracovní místo  Manažer /ka výroby

Lokalita 18, 538 21, Orel
Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 32 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Orel 18, Slatiňany.
Pracovní náplň: zodpovědnost za celý chod výroby - cca 200 zaměstnanců, zavádění a dodržování výrobních postupů, plánování výrobních kapacit, dohled na plnění výrobních objednávek z hlediska nastavených termínů a kvality, pravidelná kontrola parametrů výrobního procesu a reporting výsledků celkové činnosti, vedení týmu podřízených, řízení, motivace a podpora vedoucích výrobních skupin a dělníků, zlepšování kvality výrobků a snižování nákladovosti, úzká spolupráce s odděleními kvality, výzkumu a vývoje, snaha o neustálé zlepšování všech procesů, postupů, operací a metod v rámci oblasti své zodpovědnosti, dodržování a školení BOZP, revize, školení, ISO, samostatnost, zodpovědnost, komunikativnost.
Požadujeme: min.středoškolské vzdělání techn. či ekonom. směru, min. 2 roky praxe na obdobné řídící pozici s vedením min. 30 lidí, schopnost organizace výroby a zajištění požadované kvality produktů, plánování výroby, pravidelný reporting výsledků činnosti, vedení výrobních zakázek, zkušenosti s vedením kolektivu, organizační práce, týmová spolupráce, komunikace s lidmi, operativní řešení problémů a schopnost činit rozhodnutí, znalost uživatelské práce na PC, ŘP sk. B, komunikativní znalost AJ vítána.
Nabízíme: zázemí stabilní výrobní společnosti s kvalitním výrobním programem, odpovídající mzdové ohodnocení dle pracovních výsledků, možnost profesního růstu, 20+5 dní dovolené, zaměstnanecké benefity.
V případě zájmu o tuto pozici zašlete životopis na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 12.2.2016
 Zpět