Volné pracovní místo  manažer prodeje pro Rusko

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

"Požadavky na uchazeče: znalost mezinárodního obchodu, znalost ruského jazyka na úrovni B2 podmínkou, technické znalosti a zkušenosti z oblasti automotive jsou výhodou, znalost anglického nebo německého jazyka výhodou kandidáta, schopnost týmové spolupráce, silná orientace na zákazníka, výborné komunikační, prezentační a organizační dovednosti, ochota cestovat.
Co Vám můžeme nabídnout? - zapojení do světového obchodu na poli automotive, spolupráce s předními ruskými automobilkami, vytvoření vlastního portfolia zákazníků, rozmanitá práce od průzkumu trhu, propojení s marketingem a vývojovou činností, přes samotný průběh obchodního případu až o péči o stávající klienty, provádění prezentace výrobků společnosti na výstavách, propagačních akcích a školení dealerů, komunikaci na nejvýznamnějších automobilových diskusních fórech v Ruské Federaci.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, máte šanci se v naší dynamicky se rozvíjející společnosti prosadit a profesně růst. Svou prací budete aktivně ovlivňovat stabilitu a expanzi firmy a vaše pracovní výsledky budou mít přímý vliv na váš finanční příjem."
podnikové stravování, podnikový lékař a zubař v areálu společnosti, odměny za pracovní výročí, odměny za zlepšovací návrhy a sleva v podnikové prodejně,
nástup na dobu určitou - následně lze prodloužit na dobu neurčitou, mzda + podíl z prodeje,
kontakt zasláním životopisu a motivačního dopisu

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 25.10.2016
 Zpět