Volné pracovní místo  manažer/ka kvality

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: Údolní 1174, 696 11 Mutěnice.
Společnost FPD CORPORATION CZ hledá MANAŽERA KVALITY pro své významné dceřiné společnosti Vinařství Mutěnice s.r.o. a Neoklas a.s.
FPD CORPORATION CZ je členem mezinárodní investiční skupiny FPD GROUP, která působí ve více jak 40 zemích světa s celkovým kapitálem přes 320 mil. EUR. Zaměstnává více jak 3200 lidí. Investiční skupina je členěná na základě regionálního principu dělby aktivit.
Vaším hlavním úkolem bude dohled a zajištění kvality potravinářské výroby, zlepšování systému kvality (ISO 9001, IFS/BRC, HACCP).
Jaká bude Vaše náplň práce?
o Zabezpečení kontroly vstupních surovin (zejména hroznů) a především hotových výrobků: laboratorní analýza (sudová vína, lahvová jakostní a přívlastková vína)
o práce v součinnosti s kontrolními orgány jako je SZPI, KEZ o.p.s., ČIŽP
o zabezpečení součinnost při auditech ISO 9001, HACCP, IFS a Tesco standardu.
o udržení metrologického řádu (zajištění kalibrace měřidel), a dále součinnost s externími pracovníky v oblasti DDD a ekologie.
o aktualizace povinných údajů na etiketě dle legislativy.
Jaké jsou naše požadavky?
o Dokončené vysokoškolské vzdělání (Bc. nebo Mgr.), znalost a dobrá orientace v legislativě a mezinárodně uznávaných standardech pro bezpečnost potravin.
o praxe v oboru, praxe ve vinařství a znalost vinařské legislativy výhodou.
o orientace v analytické laboratoři
o nutná dobrá znalost MS Office, především Excel, SW Pohoda výhodou.
o komunikativní znalost anglického jazyka
o samostatnost, odpovědnost, dobré organizační schopnosti
Nabízíme: stabilní zázemí úspěšné společnosti, práci v přátelském kolektivu, práci na HPP, velmi dobré finanční ohodnocení, slevy na firemní produkty napříč celou skupinou FPD GROUP, příspěvek na stravné, na pojištění, bonusy/prémie, firemní akce, školení, nástup možný ihned, notebook, mobil. Kontakt na mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 22.9.2016
 Zpět