Volné pracovní místo  MARKETINGOVÝ SPECIALISTA/-TKA MOBILNÍCH APLIKACÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

MARKETINGOVÝ SPECIALISTA/-TKA MOBILNÍCH APLIKACÍ
  • PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned
  • Malá dynamicky rozvíjející se společnost z oblasti informačních technologií hledá do svého
týmu novou posilu. Jedná se o specialistu na marketing a podporu prodeje! Jsi kreativní a baví Tě vymýšlet strategie, jak nejlépe prodat produkt? Mluvíš dobře anglicky? Zajímají tě aplikace? Jsi jedinec, z něhož čiší energie a drive, s kreativitou a originalitou si tykáš, a v tomto směru dokážeš přinést svěží vítr a inovátorský přístup díky vlastní osobnosti a talentu? Zvládneš nakopnutí naší vlastní produktové tvorby v oblasti iOS/Android a OS X aplikací? Ozvi se a přijď nám prodat svůj talent při osobním pohovoru. Vítáme zájemce i bez praxe s neotřelým přístupem k propagaci. Prostě vstaň, odepiš a potvrď naši vizi. Není důležité, kolik toho máš za sebou, ale co chceš dokázat. Naučíme tě vše potřebné a společnými silami posuneme naše produkty o kus dál.
  • Požadujeme: dobrou komunikaci v anglickém jazyce slovem a písmem, další jazykové schopnosti výhodou, kreativitu, osobitost, vlastní nápady, zájem o seberozvoj, schopnost práce s daty z Google Analytics/Firebase apod. výhodu (nikoliv podmínkou).
  • Nabízíme: pozitivně naladěný kolektiv, příjemné pracovní prostředí v moderně vybavených kancelářích v centru Hradce Králové (samozřejmostí jsou dobré espresso a čaje, pravidelně pořádané firemní snídaně a mnoho dalších zpříjemnění pracovní doby); práci, která tě bude bavit a pro niž ti poskytneme veškerou podporu
  • Pozice je vhodná i pro absolventy/-ky.
  • Profesní životopis s průvodním dopisem prosím zasílejte pouze na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět