Volné pracovní místo  NÁKUPČÍ - REKLAMAČNÍ PRACOVNÍK, PRACOVNICE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KO: Tamara Spruchová, email: použijte odpovědní formulář tel.: použijte odpovědní formulář . Odesláním Vašeho životopisu vyjadřujete souhlas se zpracováním Vámi poskytnutých údajů pro účely realizace výběrového řízení. Prohlašujeme, že veškeré Vámi zaslané údaje budou použity pouze pro účely výběrového řízení a nebudou poskytnuty třetím osobám.
SŠ s maturitou, ŘP sk. B, znalost práce na PC (Microsoft Office), vynikající znalost AJ (denní komunikace ústní i písemná), další cizí jazyky velkou výhodou, případně dobrá orientace v cizích jazycích, výborné komunikační dovednosti, reprezentati vystupování, týmový hráč s elánem a invencí, samostatnost, silná orientace na výsledky, obchodní duch, ochota cestovat za prací, ambice pracovat s velkým nasazením a efektivitou, odolnost vůči stresu, znalost automobilového průmyslu výhodou.
Náplň práce: - vyjednávání cenových a dodacích podmínek s obchodními partnery osobně i na dálku, - aktivní hledání nových obchodních partnerů, navazování vztahů a sjednávání podmínek spolupráce, - řízení a optimalizace skladových zásob, úplné zpracování objednávek, - řešení agendy reklamací od A do Z, komunikace s dodavateli a zákazníky.
Mzda 30 000 Kč fixní složka + motivační ohodnocení dle dosažených výsledků, pracoviště Opava, nástup 1.4.2017.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.5.2017
 Zpět