Volné pracovní místo  Obchodní zástupci pro ČR a střední Evropu

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 40 000–50 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

OBCHODNÍ ZÁSTUPCI PRO ČR A STŘEDNÍ EVROPU
Společnost TRIDAS, s.r.o. se již 13 let zabývá výrobou obalů ze dřeva a papíru. Aktuálně zaměstnáváme cca 100 lidí a výroba probíhá ve třech provozech o celkové výrobní ploše 16000 m2. Společnost má aplikované systémy kvality ISO 9001 , environmentu 14001 a bezpečnosti OHSAS 18001. Pro posílení divize výroby nasávané kartonáže hledáme nového cílevědomého kolegu/kolegyni na pozici obchodní zástupce se zaměřením na export.
Vaší hlavní zodpovědností bude: Komunikace se stávajícími zákazníky, aktivní vyhledávání nových obchodních příležitostí, zpracování obchodních nabídek, účast na veletrzích v zahraničí i ČR, vedení obchodních jednání.
Požadujeme: Vzdělání SŠ/VŠ , praxe min. 3 roky na obchodní pozici , dobré obchodní a komunikační dovednosti, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič, profesionální přístup k práci a vysoké pracovní nasazení, samostatnost , loajalitu vůči firmě a kolektivu, výborná znalost AJ (obchodní angličtina slovem i písmem), trestní bezúhonnost a bezdlužnost
Nabízíme: Zázemí úspěšné české společnosti, práci v příjemném prostředí, služební notebook a mobilní telefon, služební automobil i pro soukromé účely, kompletní nástupní zaškolení, praxi v rychle se rozvíjejícím oboru, práci na hlavní pracovní poměr, nástup dohodou (možno ihned!), Mzdové ohodnocení cca 40.000 - 50.000 Kč (+ bonusy)
První kontakt: ŽIvotopisy zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.6.2016 do 31.5.2017
 Zpět