Volné pracovní místo  Obsluha strojů/montáž

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 16 044–26 127 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Rokycany, Kotelská č.p. 1109 - osobní Pohovory s uchazeči o zaměstnání provádíme každé úterý a čtvrtek od 10:00 do 12:00 hod. na adrese FUTURA AM s.r.o., Soukenická 690/5, 301 00 Plzeň (Areál Belánka-administrativní budova naproti nákupnímu středisku NORMA)
Náplň práce: zraková kontrola plastových dílů určených pro osobní automobily. U některých dílů
se dále provádí montáž (osazování klipy, filci, apod.) a balení do speciálních beden. Výhoda praxe s obdobnou pracovní pozicí. Výroba ve 3 směnném provozu (PO – PÁ), 8 hodinové směny.
Požadujeme: dobrý zdravotní stav, znalost českého jazyka slovem i písmem. Zaměstnavatel bude vyžadovat výpis z rejstříku trestů.
Nabízíme: platové ohodnocení od 16 044,- do 26 127,- Kč/měs., stravenky, 13. plat. Práci na HPP s jistotou stabilní a dlouhodobé spolupráce. Pravidelný docházkový bonus, výkonnostní bonus, osobní ohodnocení za vykonanou práci, zajištěné nadstandartní ubytování, příspěvek na dopravu, hrazená lékařská prohlídka a zajištění pojistky proti odpovědnosti za způsobenou škodu u uživatele. Pro nové zaměstnance poskytujeme každý týden zálohy až do první celé výplaty.
ZDARMA: školení, školící materiály, veškeré pracovní pomůcky a pracovní oblečení.
Kontakt telefonicky Po-Pá do 8.00 do 16.00 na tel.: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář , email: použijte odpovědní formulář nebo osobně v sídle společnosti: pohovory s uchazeči o zaměstnání provádíme každé úterý a čtvrtek od 10:00 do 12:00 hod. na adrese FUTURA AM s.r.o., Soukenická 690/5, 301 00 Plzeň (Areál Belánka-administrativní budova naproti nákupnímu středisku NORMA).
JOBMATCH

Benefity

  • Jiné výhody - bytování, příspěvek na dopravu, hrazená lékařská prohlídka
  • Ubytování
  • Podnikové stravování - dotované
  • Zvláštní prémie - bonus, výkonnostní bonus, osobní ohodnocení za vykonanou práci,

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 19.12.2018
 Zpět