Volné pracovní místo  Operátor skladu-pilař

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 18 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadujeme min. výuční list, pracovitost, spolehlivost a samostatnost. Vítáme obdobnou pracovní zkušenost nebo znalost činností jeřábníka a vazače nebo řidiče motorového vozíku. Nabízíme: perspektivní zaměstnání ve stabilní společnosti; v případě potřeby zajištění vstupní odborné kvalifikace; mzda 18.000 Kč hrubého/měsíc + příplatky, později osobní ohodnocení a prémie.
Náplň práce: podíl na příjmu a expedici zboží; dělení materiálu na automatické pile; příprava zboží k expedici, jeho balení; manipulace se zbožím (především pomocí jeřábu a vysokozdvižného vozíku); drobné údržbářské práce ve skladu. Jedná se o sklad hutního materiálu, práce je tedy fyzicky náročnější a z toho důvodu není vhodná pro ženy.
Informace k výběrovému řízení: v případě zájmu zašlete životopis na uvedený e-mail . Z došlých životopisů vybereme kandidáty, kteří budou přizváni k osobním pohovorům. Nedisponujeme takovou kapacitou, abychom k osobním pohovorům přizvali každého zájemce, ale o průběhu výběrového řízení budeme informovat všechny. V období od 19.12.2014-5.1.2015 probíhá ve společnosti „vánoční dovolená“, výběrové řízení bude tedy vyhodnoceno až v průběhu ledna. Děkujeme za pochopení a trpělivost. Případné otázky směřujte (v období mimo dovolenou) na kontaktní osobu mailem či telefonicky.

Požadované dovednosti

  • Činnosti na technických zařízeních - vazačský průkaz - praxe vítána
  • Činnosti na technických zařízeních - obsluha zdvihacích zařízení - praxe vítána
  • Řidičský průkaz - řízení motorových vozíků (VZV) - praxe vítána

Benefity

  • Podnikové stravování - stravenka v hodnotě 100,- Kč bez doplatku, nealko na pracovišti zdarma
  • Dovolená navíc - dny placeného volna nad rámec řádné dovolené
  • Zvláštní prémie - po zapracování, na základě výsledků

Vhodné pro

.

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 1.2.2015
 Zpět