Volné pracovní místo  Operátor/ka call centra

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 80–140 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: 1. máje č.p. 832/16, Olomouc. Nástup možný ihned.
Jsme profesionální Call Centrum pro mobilní operátory, banky a pojišťovny a hledáme nové kolegy a kolegyně na dlouhodobou spolupráci.
Práce je vhodná i pro rodiče na mateřské dovolené či čerstvé absolventy škol, kteří hledají na trhu práce své první uplatnění. Zkrátka pro všechny, kteří si chtějí slušně vydělat!
Náplň práce: prodej produktů významných mezinárodních společností; administrativa spojená s výkonem práce.
Očekáváme: radost z komunikace; spolehlivost a tah na branku; odpracovat alespoň 15 hodin v týdnu.
Nabízíme: garantujeme základní mzdu 80,- až 110,- Kč za hodinu; odměny, které činí průměrně 60 % základní mzdy; 1 500 Kč jako vstupní bonus; flexibilní plánování směn dle vašich potřeb (pracujeme po až pá 10:00-18:00); certifikované zaškolení; moderní pracovní prostředí, přátelský kolektiv; občerstvení na pracovišti; pravidelné firemní společenské a sportovní akce.
Zaměstnanecké výhody: certifikované zaškolení, občerstvení na pracovišti, pravidelné firemní společenské a sportovní akce.
Rádi komunikujete s lidmi a chcete se naučit něčemu novému? Chcete získat praxi u známých firem z oblasti bank, pojišťoven a mobilních operátorů? Pokud odpovídáte ano, tak je tato práce přímo pro Vás. Neváhejte a pošlete svůj životopis prostřednictvím tlačítka ODPOVĚDĚT nebo na použijte odpovědní formulář
V případě jakýchkoliv otázek nás můžete kontaktovat na telefonu použijte odpovědní formulář . Jsme také na Facebooku - použijte odpovědní formulář nebo na webových stránkách použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.8.2016
 Zpět