Volné pracovní místo  OPERÁTOR/KA ZÁKAZNICKÉHO CENTRA S AKTIVNÍ MAĎARSTINOU

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 26 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

30.1.2017/ Životopis v ČJ a HU zašlete na email: použijte odpovědní formulář nejvhodnější kandidáti budou kontaktováni ke sjednání osobního pohovoru (+ověření znalosti HU). Vždy uvést pozici, na kterou reagujete. Jedná se o zástup za mateřskou dovolenou.
Poskytování informací o výrobcích a službách společnosti po telefonu, přijímání objednávek od klientů. Poskytování okamžité podpory a řešení informativních dotazů zákazníků týkající se všech produktů a služeb společnosti po telefonu. Řešení reklamací a požadavků zákazníků, vedení evidence objednávek zákazníků. Vedení administrativy spojené s hlasovými službami.
Pracovní doba pružná od 8:00 do 17:00 hod. (8,5 hod./den).
Min. SŠ vzdělání, technické zaměření a zkušenosti výhodou. Znalost maďarského jazyka slovem i písmem podmínkou! (rodilý mluvčí, praxe ze zahraničních pobytů vítána). Výborné komunikační schopnosti, znalost práce na PC, flexibilita a schopnost samostatného řešení problémů.
Týden dovolené navíc, příspěvek na stravování, příspěvek v době pracovní neschopnosti, příspěvek na dopravu do zaměstnání a další benefity). Místo výkonu práce Mikulov.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2017 do 1.2.2018
 Zpět