Volné pracovní místo  Personalista

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Společně s výrobním ředitelem a pod vedením personálního ředitele skupiny Conteg budete v rámci výrobního závodu Geomine zodpovídat za realizaci fungujících a implementaci nových personálních procesů, aktivně se podílet na náboru pracovníků. Budete spravovat data o zaměstnancích a zajišťovat kompletní personální administrativu.

Využijete Vaše praktické zkušenosti z personální práce v malé a střední společnosti. Uplatníte u nás zkušenosti s náborem nových pracovníků, vstupními a výstupními pohovory se zaměstnanci, znalosti se zpracováním interní dokumentace a pracovně právních dokumentů, se zajištěním odborného vzdělávání. Díky dobré znalosti MS Office budete schopen efektivně vytvářet reporty dle požadavků a potřeb vedení firmy. Podporu vedoucích zaměstnanců a personální agendu nezvládnete bez znalosti Zákoníku práce a souvisejících předpisů.

Hledáme zkušeného personalistu s vysokou mírou empatie schopného aktivně a pozitivně komunikovat se zaměstnanci na všech úrovních.

Na Vaše životopisy se těšíme na emailu použijte odpovědní formulář či na Vaše zavolání na telefonu použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 3.10.2016
 Zpět