Volné pracovní místo  pečovatel/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 16 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní doba: /směnnost/: 12 hod. denní/noční (od 07:00 - 19:00; 19:00 - 07:00) nepravidelná prac. doba v nepřetržitém provozu (37,5 hod. týdně), akceptace požadavků na rozvržení pracovní doby (např. u pracovníků s dětmi, studující apod.). možnost i zkráceného úvazku, možnost přispůsobení směn - hlídání dětí a pod.


Nabídka mzdy v Kč (brutto):

základní plat + pohyblivá složka mzdy: 16.000 Kč + příplatky za noční, víkendy, svátky, přesčasy, jednorázové případné prémie, 1 000 Kč na obědy.

Vzdělání:

ZŠ,SOU, SŠ, nebo kurz Pracovníka v sociálních službách (150 hod.),je možnost nástupu i v průběhu praxe, nebo zda začínáte výše jmenovaný kurz, je možnost rovněž nastoupit do zaměstnaneckého poměru (dle Zákona č. 108, o sociálních službách je zaměstnanec povinen kurz vykonat do 1,5 roku od nástupu do zaměstnání). Zaměstnavatel vytvoří podmínky pro jeho splnění v průběhu pracovního poměru -např.vysláním či úhradou nákladů za splnění požadovaného kurzu.

Požadavky:

Požadujeme vstřícný vztah k seniorům, empatie, bezúhonnost. Zařízení navštěvuje 2x v týdnu praktický lékař, při směnách jsou přítomny i zdravotní sestry. Zařízení se nachází v příjemném prostředí v blízkosti brdských lesů na okraji obce Trnová (čistý vzduch, bio prostředí), stanice autobusu se nachází přímo před zařízením - linka č. 318 stanice Trnová škola dojezd na Zbraslav i na Smíchovské nádraží Praha. Sehraný kolektiv pečovatelů a zdravotníků, pravidelné supervize. V zařízení je k dispozici: kavárna, možnost využít balneo služeb i pro zaměstnance.

Nabízené benefity:
zdarma obědy, zdarma nocleh mezi službami přímo v zařízení, pravidelné vzdělávání dle registrace, teambuildingové akce, možnost noclehu v zařízení

Své životopisy posílejte na níže uvedenou emailovou adresu. Pro bližší info volejte na kontakt použijte odpovědní formulář .
Kontaktní osoba: Ing. Jiřina Řezanková
použijte odpovědní formulář použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Turnusové služby

Pracovní období

od 20.9.2017
 Zpět