Volné pracovní místo  Pracovníci v sociálních službách - Charitní pečovatelská služba Rožnov p.R. - nepravidelná výpomoc na DPP/DPČ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády, Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 78 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

POPIS PRÁCE:
o Zajištění a poskytování přímé péče pečovatelské služby dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách.
o V domácím prostředí klientů vykonává činnosti spočívající v pomoci při: osobní hygieně, svlékání a oblékání, manipulaci s přístroji, pomůckami, prádlem, zajištění chodu domácnosti, podpoře soběstačnosti, nácviku jednoduchých denních činností, posilování životní aktivizace, udržování základních sociálních a společenských kontaktů a uspokojování psychosociálních potřeb.
o Podílí se na vypracování spisové dokumentace v souladu s požadavky metodik práce a Standardů kvality sociálních služeb, zachovává mlčenlivost o osobních a citlivých údajích.
POŽADAVKY NA PRACOVNÍKA
o ZŠ nebo SŠ vzdělání (nejlépe sociální práce, zdravotní, příp. pedagogika) a absolvování kurzu pracovníka v sociálních službách (kvalifikace pro pracovníka v sociálních službách dle zákona č.108/2006 Sb.). Kurz je nutné absolvovat nejpozději do 18 měsíců od data nástupu.
o Respekt ke křesťanským hodnotám a principům, úcta k životu v jakékoliv podobě.
o Samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, sociální cítění a empatie, komunikační dovednosti, otevřenost, schopnost týmové spolupráce, ochota vzdělávat se, odolnost vůči psychické zátěži.
o Trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost,
o dobrá znalost práce na PC
o řidičský průkaz skupiny "B" (aktivní řidič)
o výhodou praxe v sociálních službách
NABÍZÍME:
Zajímavou a pestrou práci formou dohody o provedení práce - dohody o pracovní činnosti, velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, služební telefon. Mzdové zařazení - hodinová mzda 75,80 Kč, dále pak zákonné příplatky za práci ve dnech pracovního klidu ve výši 20% a příplatek za práci ve svátek.
Místo výkonu práce: ORP Rožnov pod Radhoštěm
Předpokládaný termín nástupu: ihned nebo dle dohody
OBSAH PŘIHLÁŠKY:
o strukturovaný životopis zasílejte
na email: použijte odpovědní formulář , případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, Kpt. Zavadila 1345, 757 01 Valašské Meziříčí.
o Bližší informace k pracovní pozici poskytne Marieke van Buiten Petřek, DiS.,
email: použijte odpovědní formulář telefon použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět