Volné pracovní místo  Pracovník / pracovnice řízení jakosti

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nástup ihned. Své životopisy posílejte na použijte odpovědní formulář Odborné znalosti: znalost čtení výkresové dokumentace, výrobních procesů používaných ve strojírenství, obvyklých měřících a diagnostických měřidel a přístrojů ve strojírenství. Znalost AJ minimálně písmem, další jazyky výhodou. Znalost programů MS Word, MS Excel, MS Office, znalost norem ISO 9001:2008, ISO 9004:2000 a zákona 505/1990Sb. Výhodou: manuální zručnost, znalost softwaru QI, ŘP sk. B a odborná praxe. Své životopisy posílejte na použijte odpovědní formulář Ihned po obdržení se Vám ozveme. V případě otázek kontaktujte: Kristýna Klíčová, asistentka ředitele a personalista.

Náplň práce: Odpovědnost za kontrolu a dodržování pracovních postupů a technologické kázně, podílení se na analýzách příčiny zjištěných chyb, provádění výstupů kontroly kvality výrobků, zlepšování procesů jakosti ve výrobě, evidence a vyhodnocování zmetkovitosti produkce, metrologie a práce s měřidly, zpravování norem a legislativy týkajících se jakosti.
Osobnostní předpoklady: Pečlivost, spolehlivost, komunikativnost, zodpovědnost, aktivní přístup, logické uvažování, organizační schopnosti, etické vystupování, ochota učit se novým věcem, schopnost čelit stresu, časová flexibilita.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět