Volné pracovní místo  Pracovník/pracovnice obchodního provozu pro přírodovědné pracoviště ORNIS

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 18 900–25 290 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní doba: úterý až pátek + soboty a neděle podle rozpisu služeb

Popis práce:
Zajišťování návštěvnického provozu ve zpřístupněném přírodním objektu a kulturním zařízení, poskytování informací návštěvníkům. Zajišťování dohledu nad instalovanými expozicemi a krátkodobými výstavami. Přijímání peněz a kontrola cen zakoupeného zboží a případný doplňkový prodej, pokladní inventarizace nebo přijímání pokladních dokladů a jejich kontrola spočívající v porovnání vyexpedovaného zboží s údaji na dokladu, kontrolní rozpisy, případné podklady pro fakturaci (pokladní). Spolupráce na akcích a provozu ORNIS, výpomoc při zajišťování provozu záchranné stanice ORNIS v době služby. Propagace Muzea Komenského v Přerově a ORNIS prostřednictvím odborného a regionálního tisku, rozhlasu, televize, internetu i přímo při výchovně-vzdělávacích akcích pro veřejnost.

Požadujeme:
Didaktické a organizační schopnosti, schopnost pracovat v týmu, kreativita, pečlivost, samostatnost, iniciativa, časová flexibilita. Znalost textu o ORNIS v rozsahu uvedeném na použijte odpovědní formulář Schopnost nárazové práce pod časovým tlakem. Základní znalost práce s PC. Řidičský průkaz skupiny B výhodou. Znalost anglického nebo německého jazyka výhodou. Trestní rejstřík bez záznamu. Uzavření dohody o hmotné odpovědnosti.

Zájemci se mohou hlásit:
  • zasláním stanovených dokladů k výběrovému řízení dle úplného a platného znění, které je uveřejněno v elektronické podobě na adrese: použijte odpovědní formulář

Benefity

  • Podnikové stravování - příspěvek na stravenky
  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené + 3 dny sick days

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.5.2024
 Zpět