Volné pracovní místo  PRACOVNÍK, PRACOVNICE ZÁKAZNICKÉ PÉČE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 24 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KO: Sýkorová Marcela, e-mail: použijte odpovědní formulář
V případě zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis ve formátu DOC či PDF elektronicky na použijte odpovědní formulář nebo v tištěné podobě poštou. Odesláním Vašeho životopisu vyjadřujete souhlas se zpracováním Vámi poskytnutých údajů pro účely realizace výběrového řízení. Prohlašujeme, že veškeré Vámi zaslané údaje budou použity pouze pro účely výběrového řízení a nebudou poskytnuty třetím osobám.
SŠ s maturitou, zkušenosti s prodejem po telefonu min. 1 rok, znalost práce na PC (MS Office), AJ či polština na komunikativní úrovni výhodou, obchodní duch, týmový hráč s elánem, invencí a sebevědomím, komunikační dovednosti, reprezentativní projev, schopnost získání zákazníka, znalost automobilového průmyslu výhodou, vysoké pracovní nasazení, efektivita, silná orientace na výsledky, ochota učit se novým věcem.
Náplň práce: telefonické jednání se zákazníky, řešení poptávek, pomoc při řešení zakázek, udržování pozitivních vztahů se zákazníky a řešení jejich požadavků, občasné retenční či akviziční hovory, účast na produktových školeních.
Mzda 24 000 Kč + motivační ohodnocení dle dosažených výsledků, stravenky, příspěvek na životní připojištění, pracoviště Opava, nástup dle dohody.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Polština - aktivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2017
 Zpět