Volné pracovní místo  Právník/právnička oddělení Hospodaření s majetkem odboru Odloučené pracov iště Přerov

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 17 100–25 740 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní pozice je vhodná i pro OZP.

Charakteristika pracovního místa:
  • vedení právní agendy, konzultační a metodická činnost, audit právního jednání
specializovaná odborná činnost v oblasti majetkové, majetkoprávní a restituční s aplikací právních předpisů; zpracování návrhů podání k soudům, rozhodčím orgánům, správním úřadům a jiným orgánům

Požadujeme:
  • vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu oboru právo; zkušenosti ve státní správě výhodou; zkušenosti v oblasti majetku výhodou; samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti, pečlivost; znalost práce s PC (MS Office); státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru; trestní bezúhonnost; splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb.

Nabídky se strukturovaným životopisem, podrobným popisem praxe a motivačním dopisem zasílejte do 31. října 2016 na adresu:

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, Územní pracoviště Ostrava
odbor Odloučené pracoviště Přerov
Ing. Ivona Leblochová
Bajákova 831/ použijte odpovědní formulář Přerov
nebo e-mail: použijte odpovědní formulář

Upozornění:
Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu, nebude vracet dokumenty postoupené do výběrového řízení a nebude sdělovat uchazečům (uchazečkám), kteří nebudou vybráni na pracovní pozici, která je předmětem tohoto výběrového řízení, důvody takového rozhodnutí.
Zasláním svého životopisu Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových dáváte, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním a uchováváním Vašich osobních údajů v personální databázi Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových výhradně za účelem získání zaměstnance, a to v rozsahu nezbytném pro průběh výběrového řízení. Tento souhlas platí až do jeho odvolání, nejdéle však po dobu 1 roku od jeho zaslání. Současně s tím prohlašujete, že všechny Vámi uvedené údaje jsou pravdivé.

Místo výkonu práce: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových-Odloučené pracoviště Přerov, Bajákova č.p. 831/16, Přerov I-Město, 750 02 Přerov 2

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.1.2017 do 31.12.2017
 Zpět