Volné pracovní místo  Prodejce-prodejkyně nových vozů + infopult

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Dašická 1228, Chrudim
NÁPLŇ PRÁCE: prodej osobních vozidel ŠKODA včetně financování a doplňkových služeb, tvorba nabídek, následný kontakt se zákazníky, vyřizování tel. hovorů, mailové a poštovní korespondence, příprava podkladů pro vedoucího prodeje, uvádění a obsluha zákazníků na showroomu.
POŽADAVKY: středoškolské vzdělání, aktivní znalost práce na PC, ŘP sk. "B" - aktivní řidič, komunikativnost, orientace na zákazníky, časovou flexibilitu, základní orientace v automobilovém průmyslu a ochotu učit se novým věcem.
NABÍZÍME: zázemí stabilní a prosperující společnosti, po zapracování motivující finanční ohodnocení odpovídající výsledkům a pracovnímu nasazení, perspektivní a zajímavou práci s nejnovějšími technologiemi v automotive, jistý pracovní poměr v případě odpovídajících výsledků, firemní benefity (příspěvek na stravu, pracovní oděv a další výhody), pravidelná školení importéra ŠKODA, pracovní atmosféru založenou na vzájemné důvěře. První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle Po-Pá 8-17, e-mailovou adresou nebo přímo na provozovně. Předem si ale domluvte termín návštěvy, aby byl zodpovědný pracovník přítomen.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.3.2017
 Zpět